Server Buciumeni
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Server Buciumeni

Buciumeni City

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

need admins?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Popos

Data de înscriere : 24/04/2008

need admins? Empty
MesajSubiect: need admins?   need admins? Icon_minitimeJoi Apr 24, 2008 8:53 pm

Am jucat pe serverul vostru cam o saptamana si mi-a placut foarte mult cum e facut. Are o multime de plugin-uri interesante si care te ajuta sa joci mai bine. Am si o propunere: puneti plugin-ul ala care arata ce dmg faci al adversar, ca sa stii cand tragi intr-o cutie daca e cineva acol osau nu... ca poate i-ai facut 99 dmg si treci pe langa el si te omoara.. Fac si eu o cerere de admin pt ca am vazut ca nu prea este niciodata admin pe server ( numai pe vasile il mai vad), eu joc mai des si am experienta, deci daca aveti nevoie:

Nick: Popos
Steam (ON/OFF): ON
De cat timp joci CS: 3 ani
De cat timp joci pe server: o saptamana
Ai experienta de adminat: Da, am mai fost admin pe 4 servere si am abut si prorpiul server, da nu l-am putut hosta.

Ma gasitit la ID: bigbrobogdan sau puteti sa imi dati un pm daca sunteti interesati. Daca aveti nevoie de ajutor si la forum, va ajut cu placere ( stiu html, java, flash)
Sus In jos
Cheloo
Admin
Cheloo

Data de înscriere : 03/02/2008

need admins? Empty
MesajSubiect: Admin   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 8:30 am

In legatura cu cererea de admin.... vei putea obtine un admin numai jucand pe server si numai sa ajungi in top dar.... sa te si menti (avand in vedere ca top si rank au fost resetate de curand) deci ne vedem pe server te gasim in top zilnic si vei putea avea un admin , mai ai o posibilitate de a ne contacta pe IM: buciumeni_city o sa gasesi pe cineva dar nu non-stop !!
Sus In jos
https://buciumeni-city.forumgratuit.ro
Popos

need admins? Empty
MesajSubiect: Re: need admins?   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 11:38 am

ok atunci... am vazut ca s-a resetat topul si nu stiam de ce sunt asa departe, oricum va spun cand intru in top. conteaza pe ce loc?
Sus In jos
Popos

need admins? Empty
MesajSubiect: Re: need admins?   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 12:29 pm

sunt pe locul 3 in top, dar mai joc o ra si sunt primul
Sus In jos
Popos

need admins? Empty
MesajSubiect: Re: need admins?   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 3:17 pm

Uite sunt pe locul 1:

need admins? Untitled-2

Ma gisiti la ID: bigbrobogdan sau dati-mi un pm aici.

Ma scuzati ca am postat de 3 ori la rand.
Sus In jos
Cheloo
Admin
Cheloo

need admins? Empty
MesajSubiect: re   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 8:38 pm

Deci cine se va clasa pe primul loc la sfarsitul lunii mai (avand in vedere ca luna asta s-a dar rr la top un pic mai devreme) acela va avea admin REPET CINE SE VA CLASA PE PRIMUL LOC LA SFARITUL LUNII ATUNCI CAND SE DA RR LA RANK ACELA VA AVEA ADMIN !!
Sus In jos
Popos

need admins? Empty
MesajSubiect: Re: need admins?   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 8:40 pm

admin nu se da dupa cat de bn joci ci dupa cat de bine stii sa admineziii, nu cont nu ma mai chinui sa joc pe server cu atatia codati... e o nebuneala, pacat k e mijto serverul facut. Fiecare admin intra si baga snow si dupa aia pleaca. Duap 2 ore se term snow vine altu si baga iar snow. Si pe server se jaoca numa snow si india cataodata. NU se merita sa joci, de aia nu aveti playeri. Eu voiam sa va ajut, da voi scoateti adminele la licitatie.
Sus In jos
Cheloo
Admin
Cheloo

need admins? Empty
MesajSubiect: re   need admins? Icon_minitimeVin Apr 25, 2008 9:53 pm

Nu cred ca e locul unde sa te manifesti daca vrei sa joci bine daca nu nu joci nu te obliga nimeni sa joci pe serv nostru asa ca ciocu mic si nu mai fi nesimtit. Nu vrei admin dupa 2 zile ce ai jucat?? Altii joaca de luni de zile si nu au pimit hai .... valea ca esti nesimtit
Sus In jos
Continut sponsorizat

need admins? Empty
MesajSubiect: Re: need admins?   need admins? Icon_minitime

Sus In jos

need admins?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Server Buciumeni :: Buciumeni-City Server :: Diverse-
Mergi direct la: